


راهنمای گام به گام و نحوه نگارش مقاله ISI
چرا نگارش مقاله ISI برای دانشجویان کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر الزامی است؟
مقالات علمی و مقاله ISI بیانگر علاقه ی دانشجو به انجام کار تحقیقاتی و میزان جدیت وی در انجام آن میباشد. دانشجویانی که مقالات علمی بیشتری دارند، قطعا برای دریافت پذیرش در مقاطع بالای تحصیلی به ویژه مقطع دکترا شانس بالاتری دارند. به همین دلیل داشتن مقاله علمی هم به دانشجویان کارشناسی و هم به دانشجویان کارشناسی ارشد توصیه میشود.جهت آشنایی بیشتر با مقالات ISI مطلب زیر را بخوانید.
نحوه تشخیص ISI بودن مقاله یا ژورنال
مقالات علمی معمولا در کنفرانسها و ژورنالها چاپ میشوند. همانطور که میدانید تمام ژورنالها از نظر اعتبار یکسان نیستند و کیفیت مقالاتی که در آنها چاپ میشود بسیار متفاوت است. جهت آشنایی بیشتر مطلب زیر را بخوانید.
تعداد مقالات شما و اعتبار ژورنالی که مقالات شما در آن چاپ شده است، معیار ارزشیابی شما در روند پذیرش شما در دانشگاههای خارج از کشور نیز خواهد بود. بنابراین سعی کنید که مقالات خود را به کنفرانسها و ژورنالهایی که از نظر کیفی در سطح بالاتری قرار دارند ارسال نمایید. در یک کلام اگر شما علاقه مند به پژوهش های علمی در زمنیه دلخواه برای حضور در سمینار های بین الملی هستید و یا داوطلب آزمون مدرک دکتری یا بدنبال تحصیل در خارج از کشور می باشید باید نگارش و ویرایش مقاله ISI خود را با دقت انجام دهید.
تهیه و نگارش مقالات ISI نیازمند توجه به نکات ویژه ای است.برای تهیه ی این مقالات که در مجلات isi ایندکس شده قابل ثبت باشد باید بهترین استاندارد های تهیه مقاله های ISI را رعایت نمایید تا بتوانید مقاله ی خوبی تهیه کنید.
گام اول نگارش مقاله ISI: انتخاب موضوع یا عنوان مقاله
"راهنمای انتخاب بهترین عنوان مقاله"
گام دوم نگارش مقاله ISI: نام نویسنده یا نویسندگان
در این قسمت از مقاله باید نام کسانی را که در تهیه و تدوین این پژوهش مشارکت داشته اند را ذکر کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترتیب نام نویسندگان در این بخش میتوانید مطلب زیر را بخوانید.
"ترتیب نام نویسندگان مقالات ISI"
گام سوم نگارش مقاله ISI:چکیده (abstract)
چكیده، که بیش از سایر بخش های مقاله خوانده میشود خلاصه جامعي از محتواي یك گزارش پژوهشي است كه همه مراحل و اجراي اصلي پژوهش را در خود دارد. هدفها، پرسشها، روشها، یافته ها و نتایج پژوهش، به اختصار، در چكیده آورده ميشود. در متن چكیده باید از ذكر هرگونه توضیح اضافي خودداري شود. مطالب چكیده باید فقط به صورت گزارش (بدون ارزشیابي و نقد) از زبان خود پژوهشگر (نه نقل قول) به صورت فعل ماضي تهیه شود.. طول چكیده براي مقاله، بستگي به روشهاي خاص هر مجله دارد و معمولاً بین صد تا 150كلمه پیشنهاد شده است.
گام چهارم نگارش مقاله ISI:واژگان كلیدي
گام پنجم نگارش مقاله ISI: مقدمه یا به اصطلاح معرفی (Introduction )
گام هفتم نگارش مقاله ISI:روش تحقیق
در این قسمت از مقاله چگونگي و روش انجام پژوهش توضیح داده مي شود. همچنین نمونه هاي مورد بررسي، چگونگي نمونه گیري، جامعه هدف، مراحل اجرائي پژوهش و نحوه تجزیه و تحلیل داده ها ذكر مي شود.
گام هشتم نگارش مقاله ISI:نتایج تحقیق
در این قسمت نتایج بدست آمده از پژوهش ذكر مي شود. روشهاي مختلفي براي ارائه نتایج وجود دارد. بارزترین روش های ارائه نتایج استفاده از اعداد، جداول و نمودارها میباشد. اما لازم است داده هاي جداول و نمودارها به طور كامل تشریح شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند. در مواردي كه از روش ها و آزمون هاي آماري براي بررسي نتایج و تحلیل داده ها استفاده شده باشد، باید نوع آن نیز ذكر شود.
گام نهم نگارش مقاله ISI: بحث و نتیجه گیری :
در این قسمت نتایج ارائه شده تفسیر میشوند. همچنین مي توان نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر را با نتایج سایر مطالعه ها مقایسه نمود و با توجه به مجموعه شواهد نتیجه گیري نمود. درصورت لزوم نیز مي توان پیشنهادهایي براي انجام مطالعات بهتر و كامل تر در آینده ارائه داد.
گام دهم نگارش مقاله ISI: منابع :
لازم است در انتهای مقاله كلیه منابعي كه در تحقیق مورد استفاده قرار گرفته اند، ذكرشوند. شیوه نگارش منابع در نشریات مختلف متفاوت است و بهتر است از راهنمایي این نشریات وشرایط نگارش مقالات كمك بگیریم. جهت آشنایی با شیوه های رفرنس گذاری منابع مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
"آشنایی با مهمترین نرم افزارهای رفرنس دهی مقالات"
گام نهایی نگارش مقاله ISI
بخش پایانی و شاید مهم ترین بخش که خروجی نهایی کار شما را به زبانی دیگر نشان میدهد ترجمه فارسی به انگلیسی مقاله ISI و یا نگارش و ویرایش مقاله ISI شما میباشد. زیرا اشتباهاتی در ترجمه اصطلاحات علمی، لغات کلیدی و ترجمه های نامفهوم سبب رد و عدم پذیرش شما در همان ابتدا خواهد شد. بنا براین سعی کنید تا از مترجمی خبره در همان حیطه رشته تحصیلی خود بهره ببرید تا مشکلی پیش نیاید.
خدمات ترجمه تخصصی ویژه مقالات ISI در حال حاضر در دو سطح تخصصی و تخصصی ویژه ارائه می شوند که عموما با توجه به ویرایش و بازخوانی در سطح تخصصی ویژه، برای ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی مقالات ISI، این سطح مناسب تر می باشد.
کپی رایت: مطلب فوق توسط مرکز ترجمه تخصصی آمارد جمع آوری، ترجمه و تدوین شده است. استفاده از آن بدون ذکر منبع "مرکز ترجمه تخصصی آمارد" مجاز نمی باشد.
آشنایی کامل با سطوح ترجمه تخصصی در سامانه آمارد ترجمه
Link: https://amardtarjome.com/news/راهنمای-گام-به-گام-و-نحوه-نگارش-مقاله-ISI-3.html